Visos dienos

Mindaugo Stumbro kvartetas

Tarptautinis kolektyvas, kurį sudaro 4 ambicingi ir saviti atlikėjai: fenomenalus perkusininkas iš Argentinos - Minino Garay; smuikininkė ir išskirtinė džiazo kompozitorė - Line Kruse; vienas aktyviausių ir perspektyviausių jaunosios kartos Lietuvos džiazo scenos atstovų - gitaristas Mindaugas Stumbras ir kontrabosininkas, multi-instrumentalistas, šiuolaikinės ir eksperimentinės muzikos kūrėjas ir atlikėjas - Gediminas Stepanavičius.

Kvarteto nariai: Mindaugas Stumbras gitara (Lietuva) | Line Kruse smuikas (Danija) | Minino Garay perkusija (Argentina) | Gediminas Stepanavičius kontrabosas (Lietuva)

MUZIKA GYVAI – tai įvairių muzikinių žanrų koncertai, rengiami jaukioje kamerinėje aplinkoje.Čia galima puikiai girdėti muziką ir maloniai pabendrauti su atlikėjas bei kitais renginio svečiais.

Muzikos magijos klube vyksta renginiai, skirti pasimėgauti įvairia muzika.

Minino Garay - nepaprastai talentingas ir unikalų muzikinį skonį turintis atlikėjas. Užaugęs Argentinoje, supamas Pietų Amerikos muzikos spalvų, puikiai žinantis kaip savo muzikinę kilmę, pasitelkus kitus žanrus, pasiekti stebinančių rezultatų. Šis perkusijos meistras eksperimentuoja ir maišo skirtingus muzikos žanrus sukurdamas savitą ir išraiškingą skambesį. Savo karjeroje koncertavo įvairiose pasaulio vietose su kitais garsiais muzikos vardais, tokiais kaip Richard Bona, Richard Galliano, Baptiste Trotignon, Mercedes Sosa, Ibrahim Maalouf ir kt. Šiandien Minino gyvena tarp Prancūzijos ir Argentinos, aktyviai koncertuoja, kuria ir dalijasi savo muzika su publika visame pasaulyje.

Mindaugas Stumbras - gitaristas ir kompozitorius, atliekantis bei kuriantis muziką įkvėptą džiazo ir world muzikos spalvų. Jis yra vienas perspektyviausių Lietuvos džiazo atlikėjų, kuris aktyviai dalyvauja Lietuvos ir užsienio džiazo scenose. Išleidęs 3 albumus kaip lyderis, kūrėjas jau spėjo įsitvirtinti muzikinėje scenoje ir susilaukti gausaus klausytojų dėmesio. Mindaugas yra kviečiamas koncertuoti į įvarius festivalius Europoje, savo muiką atlieka žinomuose džiazo klubuose. Gitaristas yra grojęs ir įrašinėjęs su gerai žinomais muzikos virtuozais, tokiais kaip Seamus Blake, Fergus McCreadie, Line Kruse, Kenny Wollesen, Kenneth Dahl Knudsen ir kt.

Line Kruse - danų smuikininkė ir kompozitorė. Didelę muzikinės veiklos dalį praleido Pietų Amerikos muzikantų bendruomenėje Paryžiuje. Jos vardas siejamas su Argentinos perkusininku Minino Garay, kubiečiais „Sabor A Son“ ir „Gotan Project“. Line Kruse vadovauja dviem stambios sudėties ansambliams, taip pat septetui „Dansk7“ ir 14 stygų ansambliui „BowLines“. Kompozitorės išskirtinumas - gebėjimas suderinti Pietų Amerikos stilius ir ritmus su Skandinaviškos muzikos spalvomis. Line taip pat kuria ir aranžuoja originalią muziką orkestrams ir bigbendams.

Gediminas Stepanavičius - profesionalus, išskirtinį skambesį turintis kontrabosininkas. Atlikėjas aktyviai dalyvauja Lietuvos bei užsienio muzikiniame gyvenime, yra dažnas įvairių klasikinės, šiuolaikinės, improvizacinės, džiazo, pasaulio, liaudies bei populiariosos muzikos projektų dalyvis.

29
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
×
Balandis
P A T K Pn Š S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
SVARBU: LR Vyriausybės informacija dėl atšauktų/nukeltų masinių renginių ! Daugiau.